Sint op Verzoek op huisbezoek in Voorschoten

Een huisbezoek is een fantastische mogelijkheid om Sinterklaas en zijn Pieten van dichtbij mee te maken!

Het team van Sint op Verzoek heeft met veel pijn in het hart moeten besluiten om de huisbezoeken dit jaar geen doorgang te laten vinden. De overheid heeft opgeroepen om zo min mogelijk sociale contacten te hebben en allemaal onze eigen verantwoordelijkheid te nemen om het virus weer onder controle te krijgen. Sint op Verzoek, onderdeel van Muziekvereniging Laurentius, neemt daarom ook haar verantwoordelijkheid en verzorgt in 2020 géén huisbezoeken. We kijken uit om u weer in 2021 te kunnen bezoeken!

Het team van Sint op Verzoek

Uw pakjesavond is pas écht compleet met een huisbezoek van Sint op Verzoek! Met het gezin of de hele familie nietsvermoedend op de bank, tot onze Pieten op uw deur bonzen. De Sint zal tijdens het huisbezoek vertellen wat er allemaal in zijn grote boek staat over de aanwezigen. U levert de informatie door middel van een digitaal formulier bij ons aan, waardoor onze Sint volledig op de hoogte is. Echter, onze Sint benadrukt graag de leuke en positieve dingen tijdens een huisbezoek! De opvoeding laat hij graag aan u over…

Tijdens het huisbezoek zal er niet genoeg tijd zijn om de kinderen alle cadeaus uit te laten pakken. Onze Pieten zullen aan het einde van het bezoek iemand aanwijzen die voor de rest van de cadeaus zal zorgen. Na een groepsfoto met alle aanwezigen vertrekken de Sint en zijn Pieten weer na een onvergetelijk huisbezoek!

Corona

In verband met het coronavirus en de geldende maatregelen heeft Sint op Verzoek tot haar spijt moeten besluiten in 2020 géén huisbezoeken te verzorgen. 

Praktische zaken

Een huisbezoek van Sint op Verzoek duurt 20 minuten per bezoek en wordt in principe alleen afgelegd in Voorschoten. Wanneer er meer dan 5 kinderen aanwezig zijn, raden we aan om twee bezoeken achter elkaar te boeken, zodat het bezoek 40 minuten in totaal duurt en alle aanwezige kinderen voldoende aandacht kunnen krijgen van de Sint en zijn Pieten.

De huisbezoeken van Sint op Verzoek worden in Voorschoten in twee samenstellingen gedaan, u kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat in het aanvraag formulier:

Pakket Sint

Huisbezoek van Sinterklaas en één Piet: 75 euro voor 20 minuten (inclusief strooigoed)

Pakket Piet

Huisbezoek van twee Pieten (zonder Sinterklaas): 50 euro voor 20 minuten (inclusief strooigoed)

Als u voor Pakket Piet kiest zullen de Pieten ook het grote boek van Sinterklaas meenemen waar uw kinderen in vermeld staan. Sint op Verzoek verzorgt huisbezoeken in VoorschotenWanneer de agenda het toelaat, kunnen plaatsen buiten dit gebied ook aangedaan worden.

‘Op school hadden we een hulp Sinterklaas, maar thuis hebben we de echte!
Jeroen (8 jaar)