Over Sint op Verzoek

Onze beloften

Sint op Verzoek is onderdeel van Muziekvereniging Laurentius Voorschoten, welke al meer dan 25 jaar ervaring heeft met het verzorgen van optredens tijdens de Sinterklaas tijd. Naast één van de meest succesvolle Pietenbands van Nederland beschikken zij ook over een prachtige Sinterklaas met Pieten om een totaaloplossing aan te kunnen bieden aan bedrijven en particulieren. Wanneer Sint op Verzoek in Nederland is, is hun grote Pietenhuis te vinden in Voorschoten.

Sint op Verzoek onderscheidt zich door haar professionele uitstraling en aanpak. Voor zowel particulieren als ondernemers is de keuze aan mogelijkheden bij Sint op Verzoek reuze. Of het nu gaat om intochten, bedrijfsfeesten of huisbezoeken, Sint op Verzoek kan het regelen! Kijk voor alle mogelijkheden onder het kopje ‘mogelijkheden’ bovenaan deze pagina. 

De beste willen zijn

Dat is het idee achter Sint op Verzoek. Een combinatie van prachtige kleding, een goed baardstel, affiniteit met kinderen en een gezonde dosis ad remme humor.

Waar voor uw geld

Sint op Verzoek zal er voor zorg dragen dat onze ontmoeting onvergetelijk wordt voor uw kinderen en uzelf. Kwaliteit, in de breedste zin van het woord, staat bij ons voor op.

Afspraak is afspraak

Wanneer u ons boekt, kunt u er van op aan dat wij aan uw verwachtingen voldoen en dat wij er stipt op tijd zijn. Wij vinden dat niet meer dan normaal.

Een totaaloplossing

Met Sint op Verzoek haalt u een compleet pakket in huis. Met de hulp van onze eigen Sint op Verzoek manager zijn we flexibel in elke situatie zonder dat iemand iets door heeft.