Voorprogramma's

Een ideale manier om een compleet programma te vullen

Bak Pieten
De Bak Pieten bakken normaal gesproken in het kasteel van Sinterklaas de pepernoten en speculaas. Sinterklaas neemt ze graag mee naar uw bedrijf om samen met de kinderen iets lekkers te bakken.

Minimaal twee Zwarte Pieten (afhankelijk van de grootte van de groep), zullen de kinderen begeleiden in het versieren van een taai taai pop, of het bakken van kruidnootjes of een speculaaspop. De kinderen kunnen hun creativiteit volledig kwijt in het bakken en kunnen tevens op een speelse manier wennen aan de aanwezigheid van de Zwarte Pieten. Aan het eind van het Sinterklaasfeest kunnen zij hun gemaakte creatie mee naar huis nemen.

Knutsel Pieten
De knutsel pieten zijn creatieve duizendpoten die normaal de surprises maken. Uiteraard kunnen zij ook samen met de kinderen prachtige knutselwerkjes maken voordat de Sint arriveert bij uw bedrijf.

Zoals u begrijpt zijn de mogelijkheden eindeloos wat voor knutselwerkjes er gemaakt kunnen worden. Afhankelijk van het tijdsbestek kunnen er kleurplaten, mutsen, stoomboten of iets anders gemaakt worden. Sint op Verzoek zorgt voor alle knutselmaterialen en minimaal twee Zwarte Pieten die de kinderen begeleiden bij het knutselen. Aan het eind van het feest kunnen de kinderen hun knutselwerkjes meenemen en zorgen de Zwarte Pieten dat alles weer netjes opgeruimd is.

Dansenden en zingende kinderen op de dansvloer. De nieuwste hits voor kinderen komen uit de speakers afgewisseld met leuke Sinterklaasliedjes. De dansvloer wordt gevuld door voornamelijk jong, maar zelfs bij de ouders gaan de voetjes regelmatig van de vloer.

Onze DJ is ervaren, kindvriendelijk en gebruikt uitsluitend professionele apparatuur. Het wordt absoluut een swingend feest wanneer Sinterklaas en de Zwarte Pieten binnenkomen.

Prijs Kinderdisco: vanaf € 350,-
Prijs is excl. BTW.